A mondatalkotás mágiája 🪄

Fedezd fel a módszert, amivel magyarok ezreinek sikerült megtanulni az angol nyelvtant

Azoknak is, akik azt hitték, soha nem lesznek képesek rá…

Az angoltanulásban az egyik legnagyobb nehézség magyar szemmel nézve a bonyolult nyelvtan. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem lehet vele megbirkózni. Tarts velünk a következő online előadásunkon és ismerd meg a módszert, amely segítségével megértheted az angol nyelv logikáját, és végre Te is képes leszel könnyedén mondatokat alkotni!

INGYENES,
de regisztrációhoz kötött

2024. 03. 12.
18:00 – 19:30

ONLINE,
100% élőben

Felejtsd el a kudarcokat…
legyen sikerélmény az angoltanulás!

Eltérő szórend, szenvedő szerkezet, feltételes mód különböző igeidőkben, és egyáltalán, 12(!) igeidő…😵 Az angol nyelvtan tényleg nem kimondottan egyszerű.

Ennek ellenére ma már szinte alapvető készség az angol nyelvtudás, és komoly hátrányt tapasztalhatsz, ha neked nem megy. Lényegesen kevesebb a lehetőséged a karriered építésében, a szakmai fejlődésben, nehézségeid lehetnek még egy külföldi nyaralás megszervezésében is.

De ahelyett, hogy végleg lemondanál arról, hogy Te is megtanulhatod az angol nyelvet, próbálj ki egy olyan módszert, amivel még nem találkoztál korábban!

…akkor semmiképp ne hagyd ki az előadást, mert egy olyan módszert ismerhetsz meg, ami a magyar logikára épít, érthetően magyaráz és sokoldalú gyakorlási lehetőséget biztosít.

Itt az ideje, hogy megtudd, milyen ÖRÖMMEL tanulni az angolt – akkor is, ha eddig úgy érezted, csak szenvedsz vele!

Az előadást tartja:

Németh Ildikó

Angoltanár, gyakorlatias angoltanulás specialista
Az elmúlt 20 évben, több országban tizenötféle nemzetiségű diákot tanított. Megfigyelte, hogy (kevés kivétellel) a tanulók mindig ugyanazokon a pontokon akadtak el az angol nyelvben, ezért elkezdte kutatni, hogy mi ennek az oka, és hogyan lehetne segíteni nekik.

Arra jutott, hogy a hatékony tanuláshoz motivációra és sok-sok könnyen megjegyezhető, saját példára van szükség. Az általa kifejlesztett módszerrel már több mint 10.000 ember tanult meg magabiztosan angolul. Olyanok, akik a nulláról indultak, akiknek korábban más módszerekkel nem sikerült és olyanok is, akik sok év tanulás ellenére sem mertek angolul megszólalni.

Amiről szó lesz az ingyenes előadáson

Az eddigi sikertelenség oka

Miért nehéz a magyaroknak az angol nyelvtan megértése, és hogyan lehet mégis ráállni a logikájára?

A mindenkinél működő módszer

Hogyan tanuld az angolt ahelyett, hogy nyelvtani szabályokat magolnál, amiket nem is értesz?

Gyakorlati
tippek

Konkrét, bevált tippeket kapsz arra, hogyan lehet a gyakorlatban is használható nyelvtudás a tanultakból.

Itt nem csak jól hangzó elméletet kapsz: olyan technikát mutatunk neked, amivel már több ezer ember tanult meg sikeresen angolul – olyanok is, akiknek korábban nem ment 😉

FONTOS: Az előadás élőben zajlik majd, a végén pedig a saját kérdéseidet is felteheted a témában. Ha végig velünk tartasz, ajándékokra is számíthatsz 🎁

Regisztrálj, hogy elküldhessük a hozzáférésed!

Nincs más dolgod, mint megadni a neved és az e-mail címed, ahová elküldhetjük számodra a csatlakozáshoz szükséges információkat. Az előadáson való részvétel abszolút ingyenes.

Ezért érdemes regisztrálni:

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem az ingyenes előadáshoz kapcsolódó fontos információkat, Vasi Niko Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Iratkozz fel!

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem a fontos információkat, Vasi Niko Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Március végén már magabiztosan beszélhetsz angolul!

Ha tanultál már angolul, de még mindig nem tudod használni, amit tanultál

VAGY

Ha teljesen kezdő vagy, most kezdenéd a nulláról az angolt

Megnyitottuk a jelentkezést a Gyakorlatias Angol átfogó, interaktív programjára, ami során 10 héten át tanulunk közösen. 

Ne maradj le! Csak január 14-ig jelentkezhetsz!

nap
óra
perc
msp