Az angoltanulás biztos képlete

A „nincs nyelvérzékem”-től

a folyékony beszédig:

a módszer, amivel már több ezren tanultak meg angolul akkor is, ha reménytelennek hitték

Te is éveket öltél már a nyelvtanulásba (és egy autó árát), mégis leizzadsz, ha angolul kell megszólalnod? Nem is hinnéd, mennyi sorstársad van… Mielőtt azonban végleg lemondanál arról, hogy egyszer magabiztosan beszélhetsz angolul, ismerd meg a módszerünket, amihez nem kell nyelvérzék és nem is kerül egy vagyonba 😉
Tarts velünk a következő ingyenes online előadásunkon és tudd meg, hogyan segít ez a technika akkor is, ha minden más tananyag csődöt mondott!

INGYENES,
de regisztrációhoz kötött

2024. 02. 27.
18:00 – 19:30

ONLINE,
100% ÉLŐ, kérdezési lehetőséggel

Soha többé nem kell szégyenkezned…

Veled is előfordult már, hogy kellemetlenül érezted magad egy társaságban vagy utazáskor, amikor angolul szóltak hozzád és nem tudtál válaszolni? Kevés kínosabb szituáció létezik annál, mint amikor az ember csak hümmögni vagy mutogatni tud. Hiába szeretnél segíteni vagy éppen segítséget kérni, esetleg egy jót beszélgetni a másikkal…egy közös nyelv nélkül nem fog menni, ezért tehetetlennek, kiszolgáltatottnak érezheted magad.
Az igazság az, hogy ha eddig nem tanultál meg angolul, az NEM A TE HIBÁD. A hagyományos nyelvoktatási módszerek és tankönyvek egyszerűen nem a magyar anyanyelvűek logikájára épül. Zavarosak, unalmasak és nehezen feldolgozhatóak.
Szerencsére azonban létezik néhány trükk, amivel “magyar fejjel”, gyorsan, egyszerűen és gyakorlatias módon tanulhatsz meg angolul. Tarts velünk és helyezd egészen új alapokra a nyelvtanulást, hogy soha többé ne kelljen kínosan érezned magad!

Az előadást tartja:

Németh Ildikó

Angoltanár, gyakorlatias angoltanulás specialista

Az elmúlt 20 évben, több országban tizenötféle nemzetiségű diákot tanított. Megfigyelte, hogy (kevés kivétellel) a tanulók mindig ugyanazokon a pontokon akadtak el az angol nyelvben, ezért elkezdte kutatni, hogy mi ennek az oka, és hogyan lehetne segíteni nekik, hogy ne legyen olyan nehéz számukra a nyelvtanulás. Ma már több mint 10.000-en tanulnak angolul az általa kifejlesztett módszerrel, amibe most te is betekintést nyerhetsz.

Amiről szó lesz az ingyenes előadáson

Hogyan tanulhatsz turbó sebességgel?

Megtudhatod, mi az a kevesek által ismert trükk, amivel sokkal gyorsabban tanulhatsz angolul, mint korábban bármikor.

Mitől válik folyékonnyá a kommunikációd?

Eláruljuk, hogyan fejlesztheted hatékonyan a beszédkészséged, hogy már kezdőként is magabiztosan szólalhass meg.

Hogyan győzd le a legnagyobb akadályt?

Rengeteg példán keresztül bemutatjuk, hogyan állíthatod rá az agyad az angol nyelv logikájára.

FONTOS: Az előadás élőben zajlik majd, tehát a végén a személyes kérdéseidet is felteheted. Bármi legyen is az, ami nehézséget jelent neked az angoltanulásban, segítünk rá megoldást találni ✅

2024. 02. 27.
18:00 – 19:30

Regisztrálj, hogy elküldhessük a hozzáférésed!

Nincs más dolgod, mint megadni a neved és az e-mail címed, ahová elküldhetjük számodra a csatlakozáshoz szükséges információkat. Az előadáson való részvétel abszolút ingyenes.

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem az ingyenes előadáshoz kapcsolódó fontos információkat, Vasi Niko Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Iratkozz fel!

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem a fontos információkat, Vasi Niko Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Március végén már magabiztosan beszélhetsz angolul!

Ha tanultál már angolul, de még mindig nem tudod használni, amit tanultál

VAGY

Ha teljesen kezdő vagy, most kezdenéd a nulláról az angolt

Megnyitottuk a jelentkezést a Gyakorlatias Angol átfogó, interaktív programjára, ami során 10 héten át tanulunk közösen. 

Ne maradj le! Csak január 14-ig jelentkezhetsz!

nap
óra
perc
msp