Tarts velünk, hogy végre stresszmentesen utazhass!

Hogyan értesd meg magad külföldön is könnyedén - akkor is, ha most még alig beszélsz angolul?

Imádsz a családdal vagy barátokkal utazgatni, de a nyelvi korlátok miatt gyakran elveszettnek érzed magad? Esetleg a munkád is megköveteli, hogy néha elboldogulj külföldön? Tudjuk, milyen elszomorító és lehangoló érzés, amikor nem tudsz valami fontosat megkérdezni vagy elintézni egy-egy utazás közben. Ilyenkor sokan zavarba jönnek, elszégyellik magukat és úgy érzik, kudarcot vallottak…

De most végre itt a segítség: tarts velünk az ingyenes előadáson és tudd meg, hogyan kommunikálhatsz hatékonyan kevés angol szókinccsel is!

INGYENES,
de regisztrációhoz kötött

2023. 06. 20.
18:00 – 19:30

ONLINE, 100% élő adás,
kérdezési lehetőséggel

Hányszor jutott már eszedbe külföldön, hogy…
milyen jó lenne ha tudnál angolul?

Akár a repülőtéren, akár egy kávézóban, étteremben, szállodában vagy a helyi piacon…mennyivel élvezetesebb lenne az utazás, ha értenéd, amit kérdeznek, és könnyedén, csípőből tudnál válaszolni?

Most talán arra gondolsz, hogy “Oké, persze, hogy sokkal könnyebb lenne, de nincs időm végigcsinálni egy tanfolyamot, nincs egy évem megtanulni angolul…”

A jó hír, hogy nem is kell. Az utazáshoz szükséges témákat, mondatokat és kifejezéseket gyorsan és könnyen be lehet gyakorolni. Ehhez kaphatsz komplett útmutatást és tippeket az ingyenes előadáson!

2023. 06. 20. kedd
18:00 – 19:30

Az előadást tartja:

Németh Ildikó

Angoltanár, gyakorlatias angoltanulás specialista

Az elmúlt 20 évben, több országban tizenötféle nemzetiségű diákot tanított. Megfigyelte, hogy (kevés kivétellel) a tanulók mindig ugyanazokon a pontokon akadtak el az angol nyelvben, ezért elkezdte kutatni, hogy mi ennek az oka, és hogyan lehetne segíteni nekik, hogy ne legyen olyan nehéz számukra a nyelvtanulás. Ma már több mint 10.000-en tanulnak angolul az általa kifejlesztett módszerrel, amibe most te is betekintést nyerhetsz.

Amiről szó lesz az ingyenes előadáson

Praktikus tudás

Megtudhatod, mi kell ahhoz, hogy a gyakorlatban is zökkenőmentesen használni tudd, amit megtanulsz.

Soha többé rettegés

Eláruljuk, hogyan érheted el, hogy soha többé ne fogjon el a rettegés, ha külföldön angolul kell megértetned magad valakivel.

Hatékony kommunikáció

Rengeteg példán keresztül bemutatjuk, hogyan kommunikálhatsz kevés szókinccsel is magabiztosan és hatékonyan.

FONTOS: Az előadás élőben zajlik majd, tehát a végén a személyes kérdéseidet is felteheted. Bármi legyen is az, ami nehézséget jelent neked az angoltanulásban, segítünk rá megoldást találni ✅

2023. 06. 20.
18:00 – 19:30

Regisztrálj, hogy elküldhessük a hozzáférésed!

Nincs más dolgod, mint megadni a neved és az e-mail címed, ahová elküldhetjük számodra a csatlakozáshoz szükséges információkat. Az előadáson való részvétel abszolút ingyenes.

Iratkozz fel!

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem a fontos információkat, Vasi Niko Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Március végén már magabiztosan beszélhetsz angolul!

Ha tanultál már angolul, de még mindig nem tudod használni, amit tanultál

VAGY

Ha teljesen kezdő vagy, most kezdenéd a nulláról az angolt

Megnyitottuk a jelentkezést a Gyakorlatias Angol átfogó, interaktív programjára, ami során 10 héten át tanulunk közösen. 

Ne maradj le! Csak január 14-ig jelentkezhetsz!

nap
óra
perc
msp