Mennyivel tudnál jobban angolul, ha nagyobb lenne a szókincsed?

Itt a magolás vége: megmutatjuk, mi az egyik leghatékonyabb módszer a szótanulásra...

… hogy soha többet ne felejtsd el a szavakat, amiket egyszer már megtanultál!

Itt egy speciális szókincsbővítő alkalmazás, ami segít neked könnyen és örökre megtanulni a szavakat.

Tudtad, hogy a hétköznapi beszélt angol 90%-át megértheted, ha ismered ezeket a szavakat?

Ki mondta, hogy a szótanulás során kötelező halálra unnod magad?

Fogtuk a beszélt angol 3000 legfontosabb szavát (plusz még majdnem 2000-et bónusznak), és beültettük egy szuper gyakorlatias és játékosított applikációba, amivel gyorsabban, élvezetesebben és szinte észrevétlenül tanulhatod őket

Egy átlag angol nyelvtanfolyamon legfeljebb 1000 új szót tanulsz...

…aminek egy jó részét valószínűleg el is felejted majd.
A Szókincsvarázslóval viszont a mindennapokban beszélt angol szinte teljes alapszókészletét tanulhatod meg egy 60-80 órás tanfolyam árának a töredékéért. 

Az applikációba épített okos módszertan és a “kikérdező” funkció pedig gondoskodik róla, hogy hosszú évekig meg is ragadjanak a megtanult szavak.

Soha többet ne felejtsd el a szavakat!

Tudtad, hogy van egy tudományos módszer arra, hogy hogyan lehet a legjobban emlékezni a megtanultakra?

Megfelelő ismétlési módszer nélkül vasárnap estére már csak a töredékére fogsz emlékezni azoknak a szavaknak, amiket hétfőn megtanultál – biztosan veled is előfordult már ilyen.

A jó hír viszont az, hogy az “időszakos ismétlés”-nek nevezett módszerrel viszont szinte örökre tudsz emlékezni a szavakra. A Szókincsvarázsló erre a módszertanra épül.

Az igazi varázslat az, hogy ez az applikáció pontosan tudja, hány naponta kell átismételned egy korábban megtanult szót ahhoz, hogy az szinte kitörölhetetlen legyen a memóriádból.

A Szókincsvarázsló nem helyettesíti a nyelvtanulást. Nem csodaszer és nem dolgozik helyetted. De abban segít, hogy a kemény munkával megszerzett tudás életed végéig elkísérjen.

Ezt tudja a Szókincsvarázsló:

Szövegek 5 szinten

Szintekre bontott szókincsfejlesztés kezdőtől középhaladóig – hogy mindig a megfelelő szinten kezdd és folytasd a tanulást.

Személyre szabott digitális szótárfüzet

– ami rendszeresen “kikérdezi tőled” saját magát . Csak annyi a dolgod, hogy egy koppintással hozzáadd azokat a szavakat a szövegekben, amiket nem ismersz. A többit a varázsló elintézi 🙂

Rövid, életszerű történetek

Mert szavakat csak szövegkörnyezetben érdemes tanulni. Hétköznapi témák, válogatott szólisták – hogy te is a mindennapői beszélt angolt tudd megtanulni.

Rengeteg hanganyag

Minden sztorit meg is hallgathatsz, és ha nem értesz valamit, azonnal kapsz segítséget az odaillő definícióval és példamondatokkal.

"Intelligens" szókártyák

Tudományos rendszer alapján beprogramozott időszakos ismétlés szókártyákkal, amivel garantáltan bevésheted a megtanult kifejezéseket.

"Vigyázat, észrevétlen tanulás!"

Háááát én is teljesen el vagyok tőle ájulva, egyszerűen ottfelejtem magam a gép előtt, annyira élvezetes a gyakorlás vele. Nagyon jól sikerült, minden elismerésem a fejlesztőké. Köszönjük, Ildikó!

Lander Andi

Egyszerűen nem is találok megfelelő jelzőt, mert az, hogy ,,fantasztikus” kevés arra a sok-sok lehetőségre, amivel gyakorolni lehet vele az angol kifejezéseket! Teljes szövegkörnyezetet lehet gyakorolni, nemcsak az egyes szavakat, és nekem nagyon fontos, hogy szintekre van bontva az anyag. Hálásan köszönöm mindenkinek!

Horváth Zsuzsanna

Nehéz pár mondatban összefoglalni a lelkesedésem! Jó döntéseim egyike, hogy megvásároltam a Szókincsvarázslót! Sokkal többet ad szótanulásnál! Vigyázat, észrevétlen tanulás! Hát nincs mit szépítenem, függő lettem 🙂

Kleszó Katalin

NE HAGYD KI!

Szerezd meg a szótanuló programot!

FONTOS: Ezért az összegért örökre a tiéd a Szókincsvarázsló (legalábbis amíg az internet létezik), ez nem havidíj.

100% BOLDOGSÁG GARANCIA

Ha elkezdesz a Gyakorlatias Angollal tanulni, és nem érzed úgy már az első néhány lecke után, hogy ez a módszer sokkal hatékonyabb, mint bármi, amit eddig próbáltál, csak jelezd nekünk 30 napon belül, és visszakapod a vásárolt csomag árát. 

Maximálisan hiszek a Gyakorlatias Angol rendszerben, ezért teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalok rá.

Ha nem tetszik a könyv vagy a tanulási módszer, csak küldd vissza a könyvet, és szó nélkül visszafizetjük a csomagod árát!

A vásárlás a webáruházunkban, szerződött banki partnerünkön keresztül történik. Használd a CIB Bank biztonságos fizetőkapuját! (Hozzánk nem jutnak el a bankkártya adataid, és nem tároljuk azt.)

Kattints a megrendelés gombra, majd töltsd ki az adataidat a következő képernyő utasításai szerint. Válaszd ki, hogyan szeretnél fizetni, és hogy hova kéred a könyv szállítását. Miután a megrendelésed kifizetted, emailben fogjuk elküldeni a számlát, és az online tanulási felülethez a belépési adatokat.

Ha bármilyen kérdésed van, hívj bennünket a +3694200170 számon, vagy írj az [email protected] címre, és segítünk.

Ezt mondják a Gyakorlatias Angolról korábbi tanulóink

"Nagyon motiváló, benne van a sikerélmény"

A videókkal még tisztábbá válik a napi anyag. Ezzel a módszerrel eredményesebbnek érzem a tanulást. Érezhető a fejlődés.

Reményt kaptam és lendületet, hogy képes legyek végigcsinálni és elérni a célomat!

Ildikó úgy tanít, ahogy eddig senki. Egyszerűen élvezem és úgy érzem, ez a tanulási módszer nekem lett kitalálva.


Mariann, Budapest

A videós órákon átjön Ildikó végtelenül kedves személyisége, biztos tudása, motiváló hatása. Lényegre törően, egyszerüen, érthetően magyarázza az angol nyelv lényegét. 

Ez egy olyan nyelvtanulási módszer, ami nagyon motiváló, biztos, érthető alapokat ad.

Minden nap kényszerűség nélkül, örömmel ülök le tanulni, mert benne van a sikerélmény a feladatok megoldásában.

Fodor Éva, Budaörs

Fantasztikus. Valóban gyakorlatias, érthető, jó magyarázat, kiváló gyakorlatok. Ha valami nem megy egyből, addig ismételhetem, amíg kell, tehát vissza lehet menni bármeddig, bármikor. És sikerélményt is ad, ami jó motiváció a haladáshoz.

Össze van rakva, érezhető, hogy Ildikó és csapata szeretné, ha ebből meg tudnád tanulni a nyelvet (vagyis nem pusztán egy eladható termékről van szó).


Horváth Lívia, Veszprém

Iratkozz fel!

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem a fontos információkat, Vasi Niko Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Március végén már magabiztosan beszélhetsz angolul!

Ha tanultál már angolul, de még mindig nem tudod használni, amit tanultál

VAGY

Ha teljesen kezdő vagy, most kezdenéd a nulláról az angolt

Megnyitottuk a jelentkezést a Gyakorlatias Angol átfogó, interaktív programjára, ami során 10 héten át tanulunk közösen. 

Ne maradj le! Csak január 14-ig jelentkezhetsz!

nap
óra
perc
msp