A Gyakorlatias Angol bemutatja

Ne a nyelvi akadályokon múljon a nyaralás:

Húzd fel az angolodat pár hét alatt, hogy magabiztos utazó lehess!

Előfordult már veled, hogy egy külföldi nyaralás során nyelvtudás híján nem tudtál segítséget kérni? Esetleg el sem mertél még indulni külföldre, mert nem tudsz angolul?

A következő ingyenes online előadásunkon kinyitjuk neked a világ kapuját: tarts velünk és ismerd meg a módszert, amivel pillanatok alatt felhozhatod az angolodat olyan szintre, hogy könnyedén elboldogulj egy utazás során!

INGYENES,
de regisztrációhoz kötött

2024. 03. 26. 
18:00 – 19:30

ONLINE,
100% élőben

Ismerd meg a nyaralás új szintjét: pihenj végre aggodalom és frusztráció nélkül!

Sajnos nagyon sok magyart lehet látni külföldön, amint tanácstalanul forgolódik a repülőtéren, kézzel-lábbal próbál bejelentkezni a szállására és folyamatosan ideges amiatt, hogy nem tudja megértetni magát 🙁

Neked is ismerős?

Akkor képzeld el, hogy…

Az idei nyaralásod lehet pontosan ilyen, hiszen még abszolút időben vagy, hogy feltöltsd az eszköztárad a legfontosabb angol szavakkal és kifejezésekkel, amelyek szükségesek ahhoz, hogy magabiztosan navigálj külföldön.

Az előadáson feltárjuk előtted a módszert, amivel mindössze pár hét alatt eljuthatsz a magabiztos beszédig.

Az előadást tartja:

Németh Ildikó

Angoltanár, gyakorlatias angoltanulás specialista
Az elmúlt 20 évben, több országban tizenötféle nemzetiségű diákot tanított. Megfigyelte, hogy (kevés kivétellel) a tanulók mindig ugyanazokon a pontokon akadtak el az angol nyelvben, ezért elkezdte kutatni, hogy mi ennek az oka, és hogyan lehetne segíteni nekik.

Arra jutott, hogy a hatékony tanuláshoz motivációra és sok-sok könnyen megjegyezhető, saját példára van szükség. Az általa kifejlesztett módszerrel már több mint 10.000 ember tanult meg magabiztosan angolul. Olyanok, akik a nulláról indultak, akiknek korábban más módszerekkel nem sikerült és olyanok is, akik sok év tanulás ellenére sem mertek angolul megszólalni.

Amiről szó lesz az ingyenes előadáson

Hogyan kommunikálj
kis szókinccsel?

Megtanulhatod a legfontosabb angol szavakat és kifejezéseket, amikkel biztosan boldogulsz majd külföldön.

Hogyan hozd fel az angolodat rövid idő alatt?

Megismered a módszert, amivel már idén nyárra olyan szintre hozhatod a nyelvtudásod, hogy magabiztosan használhasd.

Hogyan lehet elég önbizalmad?

Eláruljuk, mi kell ahhoz, hogy legyőzd az élő angol beszédtől való félelmet, és merd alkalmazni a tanultakat a gyakorlatban.

Itt nem csak jól hangzó elméletet kapsz: olyan technikát mutatunk neked, amivel már több ezer ember tanult meg sikeresen angolul – olyanok is, akiknek korábban nem ment 😉
FONTOS: Az előadás élőben zajlik majd, a végén pedig a saját kérdéseidet is felteheted a témában. Ha végig velünk tartasz, ajándékokra is számíthatsz 🎁

Regisztrálj, hogy elküldhessük a hozzáférésed!

Ezért érdemes regisztrálni:

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem az ingyenes előadáshoz kapcsolódó fontos információkat, Vasi Niko Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Iratkozz fel!

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem a fontos információkat, Vasi Niko Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Március végén már magabiztosan beszélhetsz angolul!

Ha tanultál már angolul, de még mindig nem tudod használni, amit tanultál

VAGY

Ha teljesen kezdő vagy, most kezdenéd a nulláról az angolt

Megnyitottuk a jelentkezést a Gyakorlatias Angol átfogó, interaktív programjára, ami során 10 héten át tanulunk közösen. 

Ne maradj le! Csak január 14-ig jelentkezhetsz!

nap
óra
perc
msp