​Válaszd ki a szintednek megfelelő oktatócsomagot és zsebeld be a 40.000 Ft értékű EXTRA bónuszokat is!

nap
óra
perc
másodperc

Hogyan tudod véglegesen törölni a fiókodat?

Hogyan tudod véglegesen törölni a Gyakorlatias Angol fiókodat?

Amikor megvásárlod a Gyakorlatias Angol valamelyik anyagát, vagy ingyenesen kipróbálod, létrehozunk számodra egy internetes fiókot az alkalmazásunkban. Ha valamilyen okból törölni szeretnéd ezt a fiókot, úgy teheted meg, hogy az alkalmazásban a menüből (jobb felső sarok) a Profil opcióit választod, majd a Fiók törlése gombra kattintasz. Az applikációt a https://app.gyakorlatias-angol.hu címen éred el. A törlés manuálisan történik 5 munkanapon belül. Az összes az applikációval kapcsolatos adatodat töröljük ilyenkor. Az alkalmazás és a Gyakorlatias Angol üzleti portálja külön működik. Ezért ha az adataidat ott is törölni szeretnéd, arról külön értesíts minket az [email protected] címen. Az üzleti adatok törlésére a cég honlapján, az Adatvédelmi tájékoztatóban leírt adatok vonatkoznak.

Iratkozz fel!

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem a fontos információkat, Vasi Niko Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Március végén már magabiztosan beszélhetsz angolul!

Ha tanultál már angolul, de még mindig nem tudod használni, amit tanultál

VAGY

Ha teljesen kezdő vagy, most kezdenéd a nulláról az angolt

Megnyitottuk a jelentkezést a Gyakorlatias Angol átfogó, interaktív programjára, ami során 10 héten át tanulunk közösen. 

Ne maradj le! Csak január 14-ig jelentkezhetsz!

nap
óra
perc
msp