​Válaszd ki a szintednek megfelelő oktatócsomagot és zsebeld be a 40.000 Ft értékű EXTRA bónuszokat is!

nap
óra
perc
másodperc

Gyakorlatias Angol újrakezdőknek (alapfok)

Szeretnéd végre magabiztosan, könnyen beszélni az angolt?

Tanulj meg önállóan angolul beszélni – akkor is, ha teljes káosznak tűnik, amit eddig tanultál, és minden más módszer cserben hagyott.

Hányszor futottál eddig neki az angoltanulásnak?

A legtöbb tanulóm korábban legalább kétszer-háromszor nekiveselkedett már az angolnak, de végül csalódottan hagyták abba a nyelvtanulást. Lehet, hogy te is szembesültél már ezekkel a problémákkal:

Nem tudtad követni a tanár magyarázatait, a könyv pedig száraz vagy bonyolult volt

Nem gyakoroltál anyanyelvi szöveggel (vagy nagyjából semmilyennel) eleget ahhoz, hogy ráálljon a füled az angol kiejtésre

Gombóc van a gyomrodban, ha angolul kell megszólalni, mert félsz, hogy rosszul ejted ki, vagy nem helyes, amit mondasz

Túl nagy lépésekben haladtatok (legalábbis neked túl gyors volt), és végül lemaradtál

Időhiánnyal küszködtél, aztán feladtad

Nem volt sikerélményed, elvesztetted a motivációd, és így elsikkadt a dolog

Pedig hányszor eszedbe jut, hogy milyen jó lenne végre angolul beszélni... Hiszen lassan már mindenki tud angolul körülötted, csak te nem.

Hány munkalehetőségtől, karrierlépéstől estél már el, csak mert nem volt megfelelő nyelvtudásod…

Nem is beszélve a külföldi utazásokról, ahol biztosan te is elveszettnek érzed magad, amikor nem érted a feliratokat, az embereket…

Milyen büszke lennél magadra, mennyivel magabiztosabb lennél, ha jól beszélnél angolul?

Mit szólnál egy olyan módszerhez, amivel tényleg bárki meg tud tanulni angolul?

Egy egyszerű és logikusan felépített tananyag, ami úgy építi egymásra a tudnivalókat, hogy soha nem veszíted el a fonalat...

Rengeteg gyakorlási lehetőség, ami kifejezetten a beszédkészséget és a beszédértést fejleszti

Egy türelmes és nagyon tapasztalt tanár, aki szinte "végigszeretget" a tanyaganon, és akivel minden lecke egy igazi élmény

Önálló tanulásra kifejlesztett program, hogy a saját tempódban tudj tanulni, bárhol, bármikor

Tanuld úgy az angolt, ahogyan azt használni fogod: életszerű párbeszédekkel, gyakorlatias példákon keresztül

Most itt a lehetőség!

Németh Ildikó vagyok, a Gyakorlatias Angol módszer megalkotója. A több mint húszéves angoltanítási pályafutásom során rájöttem valami nagyon fontos dologra:

Nem a tanuló hibája, ha nem tud megtanulni angolul.

Megfigyeltem, hogy a tanulók zöme mindig ugyanazokon a pontokon akadt el az angol nyelv tanulásában.

Elkezdtem kutatni, hogy mi ennek az oka, és hogyan lehetne segíteni, hogy ne legyen olyan nehéz számukra a nyelvtanulás.

A probléma a következő: az angol nyelvnek teljesen más a logikája, mint a magyarnak – és ezt sokszor nem szokták figyelembe venni az angol tanfolyamok és tankönyvek.

És a ma „divatos” tanítási módszerekkel remekül össze lehet zavarni a tanulókat, de elérni, hogy értsék és beszéljék a nyelvet, azt nem.

Ezért nekiláttam, és megírtam az első olyan nyelvkönyvet, ami kifejezetten magyar anyanyelvű tanulók észjárása szerint tanítja meg az angolt.

A nyelvkönyvhöz pedig kidolgoztam azt a 6 lépéses rendszert, amivel bárki önállóan, a saját tempójában képes megtanulni angolul beszélni.

Németh Ildikó

A Gyakorlatias Angol megalkotója

ILDIKÓ AZ A FAJTA TANÁR, AKI MINDEN NAP KEDVET TUD CSINÁLNI A TANULÁSHOZ

SZEKERES ANDREA

Szívvel, lélekkel magyaráz, érzem, hogy tényleg azt akarja, hogy megértsem. Ha mégsem sikerült megértenem, semmi gond! A zárt FB csoportban bármikor tehetek fel kérdést, garantáltan válaszol.
Minden gond nélkül sikerült elvégeznem a kezdő könyv anyagát, ez sokkal jobb, mint eddig bármi más!
Itt annyiszor hallgathatom meg az „órát”, annyiszor mehetek végig egy fejezeten, amíg azt ténylegesen be nem gyakoroltam, nem megy tökéletesen. 

Ismerd meg a Gyakorlatias Angol újrakezdőknek szóló 6 lépéses programját

01.

Gyakorlatias angol nyelvkönyv

Egy forradalmian új, speciálisan magyar tanulóknak írt könyv, ami a hétköznapi élethelyzeteken keresztül tanítja meg az angol nyelvet.

Gyakorlatias szituációkra készült párbeszédekből tanulhatod meg a nyelvtani alapokat, és a szavakat, kifejezéseket is – hiszen te is így fogod használni az angolt a saját életedben.

Minden fejezet egy kis lépéssel visz előrébb, azt a kis lépést viszont olyan jól begyakorolod, hogy többet soha nem felejted el.

Magyarul magyarázza el a nyelvtani tudnivalókat, és a magyar nyelvhez képest mutatja be az angol nyelvi szabályokat, hogy segítsen fokozatosan átállni az angol gondolkodásra

Nagyon könnyen érthető és logikus a felépítése, minden fejezet az előzőre épül, és sokszor nyúlunk vissza a korábban megtanult dolgokhoz is, hogy minden könnyedén rögzüljön.

02.

Gyakorlatias angol hangoskönyv

A tankönyv mind a 60 fejezetét feldolgoztuk hangoskönyv formában is.

4 különböző anyanyelvi beszélőtől hallhatod a párbeszédeket, és a könyv hallgatása során máris el tudod kezdeni gyakorolni az angol beszédet.

A hangoskönyben a magyarázatokat is hallhatod tőlem, így ha éppen nincs időd leülni a könyv mellé, akkor is tanulhatsz és gyakorolhatsz.

A telefonodon vagy a laptopodon (a tanulási applikációban) megtalálod a könyv oldalait digitális formában, amivel szinkronizáltuk a hangoskönyvet. Ez azt jelenti, hogy bármelyik részre kattintasz a könyv oldalán, azt a részt fogod hallani a hangoskönyből.

Így nem kell folyton elölről hallgatnod, ha egy részt akarsz csak ismételni, ráadásul van 5 másodperces „visszatekerő” gomb is, ha egy-egy szót vagy kifejezést akarsz többször meghallgatni. 

03.

Videós tanári magyarázatok minden leckéhez

Az élő Facebook-csoportos intenzívek során kiderült, hogy a videós magyarázatok rengeteget segítettek a tanulóknak abban, hogy még könnyebben tanuljanak, és nagy lelkesedéssel várják a következő leckét. 

Ezért ezeket a videókat is bevettük a Turbó módszerbe, hiszen a cél az, hogy a lehető leghatékonyabban tudjam segíteni a haladásod.  

Az alapfokú programban 50 tanári videót találsz, amiket a könyv leckéjének olvasása előtt érdemes meghallgatni. Hozok példákat, időnként sztorikat is, és az egész olyan érzés, mintha ott ülnél előttem a nappalimban (vagy én a tiédben :))

04.

Szólalj meg angolul! Beszédgyakorló könyv + hanganyagok

Ebben a könyvben a tankönyv minden fejezetéhez találsz fokozatosan felépített beszédgyakorlatokat, amiben a szavaktól és kifejezésektől kiindulva teljes mondatokig tudod begyakorolni a tanultakat lépésről lépésre.

Ehhez a könyvhöz külön hanganyagok is tartoznak, amiket az applikációban az adott feladatra koppintva hallhatsz (és egyeszerre olvashatod is.)

Ez egy sok éve tesztelt és nagyon sikeres módszer arra, hogy könnyen kialakuljon a spontán beszéd készsége, és bármilyen helyzetben képes legyél használni azt, amit megtanultál.

05.

Mobil "Tanterem" a tanuláshoz és a gyakorláshoz

A Gyakorlatias Angol mobil webes felülete olyan, mint egy virtuális nyelviskola, ahol a tanár, az órarend, a tananyag és a sebesség is hozzád igazodik.

A könyvek digitális verziója mellett a hangoskönyv, a gyakorlókártyák, a videóleckék, a szövegértés gyakorlatok, a beszéltető gyakorlatok, a kvízek egyetlen alkalmazásban, egy helyen segítenek neked megtanulni angolul.

Ezzel a módszerrel annyiszor veszel át egy-egy újonnan megtanult dolgot, és olyan sokféle módon, hogy szinte magától rögzül a tudás.

Ráadásul mobilon és számítógépen is használhatod, így tényleg bárhol, bármikor tudsz tanulni, akkor is, ha csak 10 perced van.

06.

Folyamatos személyes segítség a facebook tanulócsoportban

Az élő programok sikerén felbuzdulva került be az otthontanulási programba a „virtuális magántanár”: láttam, milyen elképesztően gyorsan fejlődik az angoltudásuk a folyamatos motivációnak és segítségnek köszönhetően. 

Ezért is kapod a feladatokat: minden videó végén elmondom, mit kell megírni, megcsinálni, és azt is, amikor a Facebook csoportba kell beposztolni a megírt mondataidat – amiket természetesen kijavítok neked.

Így sokkal motiváltabb leszel a rendszeres tanulásra, hiszen folyamatosan kapsz feladatokat, és visszajelzést is arra, hogy tényleg jól érted az anyagot.

"Nagyon motiváló, benne van a sikerélmény"

A videókkal még tisztábbá válik a napi anyag. Ezzel a módszerrel eredményesebbnek érzem a tanulást. Érezhető a fejlődés.

Reményt kaptam és lendületet, hogy képes legyek végigcsinálni és elérni a célomat!

Ildikó úgy tanít, ahogy eddig senki. Egyszerűen élvezem és úgy érzem, ez a tanulási módszer nekem lett kitalálva.


Mariann, Budapest

A videós órákon átjön Ildikó végtelenül kedves személyisége, biztos tudása, motiváló hatása. Lényegre törően, egyszerüen, érthetően magyarázza az angol nyelv lényegét. 

Ez egy olyan nyelvtanulási módszer, ami nagyon motiváló, biztos, érthető alapokat ad.

Minden nap kényszerűség nélkül, örömmel ülök le tanulni, mert benne van a sikerélmény a feladatok megoldásában.

Fodor Éva, Budaörs

Fantasztikus. Valóban gyakorlatias, érthető, jó magyarázat, kiváló gyakorlatok. Ha valami nem megy egyből, addig ismételhetem, amíg kell, tehát vissza lehet menni bármeddig, bármikor. És sikerélményt is ad, ami jó motiváció a haladáshoz.

Össze van rakva, érezhető, hogy Ildikó és csapata szeretné, ha ebből meg tudnád tanulni a nyelvet (vagyis nem pusztán egy eladható termékről van szó).


Horváth Lívia, Veszprém

Válaszd Újrakezdő (alapfok) Turbó oktatócsomagunkat

49 900Ft

100% BOLDOGSÁG GARANCIA

Ha elkezdesz a Gyakorlatias Angollal tanulni, és nem érzed úgy már az első néhány lecke után, hogy ez a módszer sokkal hatékonyabb, mint bármi, amit eddig próbáltál, csak jelezd nekünk 30 napon belül, és visszakapod a vásárolt csomag árát. 

Maximálisan hiszek a Gyakorlatias Angol rendszerben, ezért teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalok rá.

Ha nem tetszik a könyv vagy a tanulási módszer, csak küldd vissza a könyvet, és szó nélkül visszafizetjük a csomagod árát!

A vásárlás a webáruházunkban, szerződött banki partnerünkön keresztül történik. Használd a STRIPE biztonságos fizetőkapuját! (Hozzánk nem jutnak el a bankkártya adataid, és nem tároljuk azt.)

Kattints a megrendelés gombra, majd töltsd ki az adataidat a következő képernyő utasításai szerint. Válaszd ki, hogyan szeretnél fizetni, és hogy hova kéred a könyv szállítását. Miután a megrendelésed kifizetted, emailben fogjuk elküldeni a számlát, és az online tanulási felülethez a belépési adatokat.

Ha bármilyen kérdésed van, hívj bennünket a +36 1 77 33 209 számon, vagy írj az [email protected] címre, és segítünk.

"Fantasztikus, amilyen érthetően, empatikusan magyaráz Ildikó"

Iratkozz fel!

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem a fontos információkat, Vasi Niko Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Március végén már magabiztosan beszélhetsz angolul!

Ha tanultál már angolul, de még mindig nem tudod használni, amit tanultál

VAGY

Ha teljesen kezdő vagy, most kezdenéd a nulláról az angolt

Megnyitottuk a jelentkezést a Gyakorlatias Angol átfogó, interaktív programjára, ami során 10 héten át tanulunk közösen. 

Ne maradj le! Csak január 14-ig jelentkezhetsz!

nap
óra
perc
msp