​Válaszd ki a szintednek megfelelő oktatócsomagot és zsebeld be a 40.000 Ft értékű EXTRA bónuszokat is!

nap
óra
perc
másodperc

Gyakorlatias Angol haladóknak

Készülj a jövődre!

Akár a munkád miatt van szükséged haladó tudásra, akár nyelvvizsgára, érettségire készülsz, ezzel az oktatócsomaggal meg tudod lépni a hétköznapi angol és a profi angoltudás közötti szintkülönbséget – önállóan, a saját tempódban.

Ha már nem elég a konyhanyelv...

Sokaknak elég, hogy a hétköznapokban használt angolt tudják elsajátítani utazáshoz, internetezéshez, külföldi rokonokkal való beszélgetéshez.

Vannak viszont olyanok – valószínűleg te is –, akiknek már komolyabb tudásra van szükségük, legtöbbször a munkájuk, vagy a továbbtanulásuk miatt.

Bár a Gyakorlatias Angol nem nyelvvizsga-felkészítő anyag, mégis nagy hangsúlyt fektettünk a haladó tananyagban azokra az igeidőkre, témákra, kifejezésekre, amikkel egy ilyen megmérettetésen találkozni lehet. (Van egy külön fejezet, amiben a nyelvvizsgára való felkészüléshez adunk tanácsokat, hogy tuti legyen a siker.)

A haladó tananyagban a párbeszédeken kívül újságcikkeket, internetes írásokat és tudományosabb jellegű témákat is feldolgoztunk – ilyen például a globális felmelegedés, hogyan találta fel Szent-Györgyi Albert a C-vitamint, vagy a szelektív hulladékgyűjtés.

Rengeteget segít a mindennapi beszéd fejlesztésében is, de a haladó anyag szókincse már nem a „konyhanyelv”, hanem a választékos, összetett nyelvtani szerkezetekkel dolgozó angol.

Autentikus, anyanyelviektől anyanyelvieknek írt szövegekkel is foglalkozunk, amik nem tanulási céllal íródtak, de tanulási céllal elemezzük ki.

Emellett a nehezbb nyelvtani szerkezetekre angol szerzőtársam írt olyan párbeszédeket, ahogyan ténylegesen használják is ezeket a haladó elemeket a mindennapi beszéd során – hogy ne elméleti angolt tanulj, hanem gyakorlatias angolt 🙂

Nagy hangsúlt kapott a haladó anyagban a beszéd fejlesztése és a „listening”, azaz a hallás utáni szövegértés: a Szólalj meg angolul! könyvben a szokásosnál is több hanganyagot találsz a listening gyakorlására.

Rengeteg a tananyag és az új kifejezés (ezen a szinten grafikákat már nem is használtunk, mert úgy irdatlan sok oldal lett volna a könyv…), és sok-sok új párbeszédet találsz nem csak a tankönyvben, hanem a beszédfejlesztőben és a gyakorlókönyvben is.

A Gyakorlatias Angol haladó programja
neked szól, ha:

Ezt a szintet úgy „teleraktuk” tananyaggal és párbeszéddel, hogy egészen biztosan meg fogod érteni, és be tudod gyakorolni még a nehezebb nyelvtani részeket is.

A könyv szövegein kívül 25 vadonatúj párbeszéd szerepel a Szólalj meg angolul! beszédfejlesztő könyvben (a hanganyagaival együtt), és a gyakorlókönyvben is találsz még plusz 25 párbeszédet a haladó nyelvtani szerkezetek és kifejezések gyakorlásához.

A három könyvben összesen közel 700 oldalnyi tananyagot és gyakorlatot találsz 75 párbeszéddel és szöveggel, szószedettel, és haladó nyelvtani szerkezettel és rengeteg példamondattal.

A profi angoltudás kulcsa

Németh Ildikó vagyok, a Gyakorlatias Angol módszer megalkotója. A több mint húszéves angoltanítási pályafutásom során rájöttem valami nagyon fontos dologra:

Németh Ildikó

A Gyakorlatias Angol megalkotója

Nem a tanuló hibája, ha nem tud megtanulni angolul.

Megfigyeltem, hogy a tanulók zöme mindig ugyanazokon a pontokon akadt el az angol nyelv tanulásában.

Elkezdtem kutatni, hogy mi ennek az oka, és hogyan lehetne segíteni, hogy ne legyen olyan nehéz számukra a nyelvtanulás.

A probléma a következő: az angol nyelvnek teljesen más a logikája, mint a magyarnak – és ezt sokszor nem szokták figyelembe venni az angol tanfolyamok és tankönyvek.

És a ma „divatos” tanítási módszerekkel remekül össze lehet zavarni a tanulókat, de elérni, hogy értsék és beszéljék a nyelvet, azt nem.

Ezért nekiláttam, és megírtam az első olyan nyelvkönyvet, ami kifejezetten magyar anyanyelvű tanulók észjárása szerint tanítja meg az angolt.

A nyelvkönyvhöz pedig kidolgoztam azt a 6 lépéses rendszert, amivel bárki önállóan, a saját tempójában képes megtanulni angolul beszélni.

ILDIKÓ AZ A FAJTA TANÁR, AKI MINDEN NAP KEDVET TUD CSINÁLNI A TANULÁSHOZ

SZEKERES ANDREA

Szívvel, lélekkel magyaráz, érzem, hogy tényleg azt akarja, hogy megértsem. Ha mégsem sikerült megértenem, semmi gond! A zárt FB csoportban bármikor tehetek fel kérdést, garantáltan válaszol.
Minden gond nélkül sikerült elvégeznem a kezdő könyv anyagát, ez sokkal jobb, mint eddig bármi más!
Itt annyiszor hallgathatom meg az „órát”, annyiszor mehetek végig egy fejezeten, amíg azt ténylegesen be nem gyakoroltam, nem megy tökéletesen. 

Ismerd meg a Gyakorlatias Angol haladóknak szóló
6 lépéses programját

01.

Gyakorlatias angol nyelvkönyv

Magyar magyarázatokkal. speciálisan magyar tanulóknak írt könyv, ami a nem csak hétköznapi élethelyzeteken, hanem ezen a szinten már közéleti és tudományos témákon, cikkeken keresztül tanítja meg az angol nyelv haladó fogásait.

A hétköznapi beszédben ritkábban használt nyelvtani szerkezetekre is írtunk olyan párbeszédeket, amik valóban életszerűek, és tényleg így használják az angol anyanyelvűek ezeket a nyelvtani elemeket, szavakat, kifejezéseket.

Minden fejezet egy konkrét nyelvtani szerkezetet dolgoz fel, így minden lépés egy logikus egységet alkot. A könyvben található feladatok segítenek abban, hogy úgy rögzüljön az anyag, hogy többet soha nem felejted el.

02.

Gyakorlatias angol hangoskönyv

Az egész tankönyvet fejezetenként feldolgoztuk hangoskönyv formában is, így 20 órányi hanganyag áll a rendelkezésedre anyanyelvi színészekkel.

A hangoskönyben a nyelvtani magyarázatokat is hallhatod tőlem, így ha éppen nincs időd leülni a könyv mellé, akkor is tanulhatsz és gyakorolhatsz.

Az applikációban megtalálod a könyv oldalait digitális formában, és ezzel szinkronizáltuk a hangoskönyvet. Ez azt jelenti, hogy bármelyik részre kattintasz a könyv oldalán, azt a részt fogod hallani a hangoskönyből.

Így nem kell folyton elölről hallgatnod, ha egy részt akarsz csak ismételni, ráadásul van 5 másodperces „visszatekerő” gomb is, ha egy-egy szót vagy kifejezést akarsz többször meghallgatni.

03.

Videós tanári magyarázatok minden leckéhez

Az élő Facebook-csoportos intenzívek során kiderült, hogy a videós magyarázatok rengeteget segítettek a tanulóknak abban, hogy még könnyebben tanuljanak, és nagy lelkesedéssel várják a következő leckét. 

Ezért ezeket a videókat is bevettük a Turbó módszerbe, hiszen a cél az, hogy a lehető leghatékonyabban tudjam segíteni a haladásod.  

A haladó programban 25 tanári videót találsz, amiket a könyv leckéjének olvasása előtt érdemes meghallgatni.

Sztorik, példák, és egy igazi „tanárnénis” magyarázat minden leckéhez, hogy egészen biztosan megértsd az anyagot. 

04.

Szólalj meg angolul! Beszédgyakorló könyv + hanganyagok

Ebben a könyvben a tankönyv minden fejezetéhez találsz fokozatosan felépített beszédgyakorlatokat, amiben a szavaktól és kifejezésektől kiindulva teljes mondatokig tudod begyakorolni a tanultakat lépésről lépésre.

Ehhez a könyvhöz külön hanganyagok is tartoznak, amiket az applikációban az adott feladatra koppintva hallhatsz (és egyszerre olvashatod is.)

Ez egy sok éve tesztelt és nagyon sikeres módszer arra, hogy könnyen kialakuljon a spontán beszéd készsége, és bármilyen helyzetben képes legyél használni azt, amit megtanultál.

05.

Mobil "Tanterem" a tanuláshoz és a gyakorláshoz

A Gyakorlatias Angol mobil webes felülete olyan, mint egy virtuális nyelviskola, ahol a tanár, az órarend, a tananyag és a sebesség is hozzád igazodik.

A könyvek digitális verziója mellett a hangoskönyv, a gyakorlókártyák, az angol videóleckék, a szövegértés gyakorlatok, a beszéltető gyakorlatok, a kvízek egyetlen alkalmazásban, egy helyen segítenek neked megtanulni angolul.

Ezzel a módszerrel annyiszor veszel át egy-egy újonnan megtanult dolgot, és olyan sokféle módon, hogy szinte magától rögzül a tudás.

Ráadásul mobilon és számítógépen is használhatod, így tényleg bárhol, bármikor tudsz tanulni, még ha csak 10 perced is van.

06.

Folyamatos személyes segítség a facebook tanulócsoportban

Az élő programok sikerén felbuzdulva került be az otthontanulási programba a „virtuális magántanár”: láttam, milyen elképesztően gyorsan fejlődik az angoltudásuk a folyamatos motivációnak és segítségnek köszönhetően. 

Ezért is kapod a „házi feladatokat”: minden videó végén elmondom, mit kell megírni, megcsinálni, és azt is, amikor a Facebook csoportba kell beposztolni a megírt mondataidat.

Így sokkal motiváltabb leszel a rendszeres tanulásra, hiszen folyamatosan kapsz feladatokat, és visszajelzést is arra, hogy tényleg jól érted az anyagot.

"Nagyon motiváló, benne van a sikerélmény"

A videókkal még tisztábbá válik a napi anyag. Ezzel a módszerrel eredményesebbnek érzem a tanulást. Érezhető a fejlődés.

Reményt kaptam és lendületet, hogy képes legyek végigcsinálni és elérni a célomat!

Ildikó úgy tanít, ahogy eddig senki. Egyszerűen élvezem és úgy érzem, ez a tanulási módszer nekem lett kitalálva.


Mariann, Budapest

A videós órákon átjön Ildikó végtelenül kedves személyisége, biztos tudása, motiváló hatása. Lényegre törően, egyszerüen, érthetően magyarázza az angol nyelv lényegét. 

Ez egy olyan nyelvtanulási módszer, ami nagyon motiváló, biztos, érthető alapokat ad.

Minden nap kényszerűség nélkül, örömmel ülök le tanulni, mert benne van a sikerélmény a feladatok megoldásában.

Fodor Éva, Budaörs

Fantasztikus. Valóban gyakorlatias, érthető, jó magyarázat, kiváló gyakorlatok. Ha valami nem megy egyből, addig ismételhetem, amíg kell, tehát vissza lehet menni bármeddig, bármikor. És sikerélményt is ad, ami jó motiváció a haladáshoz.

Össze van rakva, érezhető, hogy Ildikó és csapata szeretné, ha ebből meg tudnád tanulni a nyelvet (vagyis nem pusztán egy eladható termékről van szó).


Horváth Lívia, Veszprém

Válaszd Turbó haladó oktatócsomagunkat

49 900Ft

100% BOLDOGSÁG GARANCIA

Ha elkezdesz a Gyakorlatias Angollal tanulni, és nem érzed úgy már az első néhány lecke után, hogy ez a módszer sokkal hatékonyabb, mint bármi, amit eddig próbáltál, csak jelezd nekünk 30 napon belül, és visszakapod a vásárolt csomag árát. 

Maximálisan hiszek a Gyakorlatias Angol rendszerben, ezért teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalok rá.

Ha nem tetszik a könyv vagy a tanulási módszer, csak küldd vissza a könyvet, és szó nélkül visszafizetjük a csomagod árát!

A vásárlás a webáruházunkban, szerződött banki partnerünkön keresztül történik. Használd a STRIPE biztonságos fizetőkapuját! (Hozzánk nem jutnak el a bankkártya adataid, és nem tároljuk azt.)

Kattints a megrendelés gombra, majd töltsd ki az adataidat a következő képernyő utasításai szerint. Válaszd ki, hogyan szeretnél fizetni, és hogy hova kéred a könyv szállítását. Miután a megrendelésed kifizetted, emailben fogjuk elküldeni a számlát, és az online tanulási felülethez a belépési adatokat.

Ha bármilyen kérdésed van, hívj bennünket a +36 1 77 33 209 számon, vagy írj az [email protected] címre, és segítünk.

"Fantasztikus, amilyen érthetően, empatikusan magyaráz Ildikó"

Iratkozz fel!

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem a fontos információkat, Vasi Niko Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Március végén már magabiztosan beszélhetsz angolul!

Ha tanultál már angolul, de még mindig nem tudod használni, amit tanultál

VAGY

Ha teljesen kezdő vagy, most kezdenéd a nulláról az angolt

Megnyitottuk a jelentkezést a Gyakorlatias Angol átfogó, interaktív programjára, ami során 10 héten át tanulunk közösen. 

Ne maradj le! Csak január 14-ig jelentkezhetsz!

nap
óra
perc
msp