​Válaszd ki a szintednek megfelelő oktatócsomagot és zsebeld be a 40.000 Ft értékű EXTRA bónuszokat is!

nap
óra
perc
másodperc

Gyakorlatias Angol kezdőknek

Végre egy angoltanulási módszer, amihez nem kell nyelvérzék

Itt egy vadonatúj és hatásos módszer az otthoni angol nyelvtanulásra, amivel akkor is meg tudsz tanulni angolul, ha eddig még a harmadik leckénél sosem jutottál tovább.

Felejtsd el a stresszt.

Felejtsd el a magolást.

Felejtsd el a fárasztó csoportos nyelvórákat, ahonnan megsemmisülten mész haza, mert megint nem tudtad követni az anyagot. 

Abbahagyhatod végre a próbálkozást a zavaros tankönyvekkel és az angol nyelvtanuló appokkal is.

Ha könnyen és élvezetesen szeretnél megtanulni angolul, akkor neked is egy egyszerű és logikusan felépített tananyagra van szükséged – amit bárhol, bármikor tanulhatsz, és amivel rövid időn belül magabiztosan tudsz megszólalni angolul bármilyen helyzetben.

Mit szólnál egy olyan módszerhez, amivel tényleg bárki meg tud tanulni angolul?

Egy érthetően, követhetően felépített tananyaggal, ami olyan apró lépésekben halad, hogy soha nem veszíted el a fonalat...

És ha tényleg úgy tanulnád az angolt, ahogyan azt használni fogod: életszerű párbeszédekkel, gyakorlatias példákon keresztül?

Egy önálló haladásra kifejlesztett módszerrel, amivel a saját tempódban tanulhatsz, bárhol, bármikor...

Egy türelmes és nagyon tapasztalt tanárral, aki szinte "végigszeretget" a tanyagon - és akivel minden lecke egy igazi élmény...

Ez az a megoldás, amit kerestél

Németh Ildikó vagyok, a Gyakorlatias Angol módszer megalkotója. A több mint húszéves angoltanítási pályafutásom során rájöttem valami nagyon fontos dologra:

Németh Ildikó

A Gyakorlatias Angol megalkotója

Nem a tanuló hibája, ha nem tud megtanulni angolul.

Megfigyeltem, hogy a tanulók zöme mindig ugyanazokon a pontokon akadt el az angol nyelv tanulásában.

Elkezdtem kutatni, hogy mi ennek az oka, és hogyan lehetne segíteni, hogy ne legyen olyan nehéz számukra a nyelvtanulás.

A probléma a következő: az angol nyelvnek teljesen más a logikája, mint a magyarnak – és ezt sokszor nem szokták figyelembe venni az angol tanfolyamok és tankönyvek.

És a ma „divatos” tanítási módszerekkel remekül össze lehet zavarni a tanulókat, de elérni, hogy értsék és beszéljék a nyelvet, azt nem.

Ezért nekiláttam, és megírtam az első olyan nyelvkönyvet, ami kifejezetten magyar anyanyelvű tanulók észjárása szerint tanítja meg az angolt.

A nyelvkönyvhöz pedig kidolgoztam azt a 6 lépéses rendszert, amivel bárki önállóan, a saját tempójában képes megtanulni angolul beszélni.

ILDIKÓ AZ A FAJTA TANÁR, AKI MINDEN NAP KEDVET TUD CSINÁLNI A TANULÁSHOZ

SZEKERES ANDREA

Szívvel, lélekkel magyaráz, érzem, hogy tényleg azt akarja, hogy megértsem. Ha mégsem sikerült megértenem, semmi gond! A zárt FB csoportban bármikor tehetek fel kérdést, garantáltan válaszol.
Minden gond nélkül sikerült elvégeznem a kezdő könyv anyagát, ez sokkal jobb, mint eddig bármi más!
Itt annyiszor hallgathatom meg az „órát”, annyiszor mehetek végig egy fejezeten, amíg azt ténylegesen be nem gyakoroltam, nem megy tökéletesen. 

Ismerd meg a Gyakorlatias Angol kezdőknek szóló
6 lépéses programját

01.

Gyakorlatias angol nyelvkönyv

Egy forradalmian új, speciálisan magyar tanulóknak írt könyv, ami a hétköznapi élethelyzeteken keresztül tanítja meg az angol nyelv fortélyait.
Gyakorlatias szituációkra készült párbeszédekből tanulhatod meg a nyelvtani alapokat, szavakat, és a kifejezéseket is – hiszen te is így fogod használni az angolt a saját életedben.

Minden fejezet egy kis lépéssel visz előrébb, azt a kis lépést viszont olyan jól begyakorlod, hogy többet soha nem felejted el.

Magyarul magyarázza el a nyelvtani tudnivalókat, és a magyar nyelvhez képest mutatja be az angol nyelv szabályait, hogy segítsen fokozatosan átállni az angol gondolkodásra

Nagyon könnyen érthető és logikus a felépítése, minden fejezet az előzőre épül, és sokszor nyúlunk vissza a korábban megtanult dolgokhoz is, hogy minden könnyedén rögzüljön.

02.

Gyakorlatias angol hangoskönyv

Az egész tankönyvet fejezetenként feldolgoztuk angol nyelvű hangoskönyv formában is.

4-6 különböző anyanyelvi beszélőtől hallhatod a párbeszédeket, és a könyv hallgatása során máris el tudod kezdeni gyakorolni az angol beszédet.

A hangoskönyben a magyarázatokat is hallhatod tőlem, így ha éppen nincs időd leülni a könyv mellé, akkor is tanulhatsz és gyakorolhatsz.

A telefonodon vagy a laptopodon (a gyakorlatias angol app-ban) megtalálod a könyv oldalait digitális formában, amivel szinkronizáltuk a hangoskönyvet. Ez azt jelenti, hogy bármelyik részre kattintasz a könyv oldalán, azt a részt fogod hallani a hangoskönyből.

Így nem kell folyton elölről hallgatnod, ha egy részt akarsz csak ismételni, ráadásul van 5 másodperces „visszatekerő” gomb is, ha egy-egy szót vagy kifejezést akarsz többször meghallgatni.

03.

Videós tanári magyarázatok minden leckéhez

Az élő Facebook-csoportos intenzívek során kiderült, hogy a videós magyarázatok rengeteget segítettek a tanulóknak abban, hogy még könnyebben sajátítsák el az anyagot, és nagy lelkesedéssel várják a következő leckét. 

Ezért ezeket a videókat is bevettük a Turbó módszerbe, hiszen a cél az, hogy a lehető leghatékonyabban tudjam segíteni a haladásod.  

Az angol nyelvtanulás kezdőknek oktatóprogramban 30 videót találsz, amiket a könyv leckéjének olvasása előtt érdemes meghallgatni. Hozok példákat, időnként sztorikat is, és az egész olyan érzés, mintha ott ülnél előttem a nappalimban (vagy én a tiédben :)).

04.

Szólalj meg angolul! Beszédgyakorló könyv + hanganyagok

Ebben a könyvben a tankönyv minden fejezetéhez találsz fokozatosan felépített beszédgyakorlatokat, amiben a szavaktól és kifejezésektől kiindulva teljes mondatokig tudod begyakorolni a tanultakat lépésről lépésre.

Ehhez a könyvhöz külön hanganyagok is tartoznak, amiket az applikációban az adott feladatra koppintva hallhatsz (és egyszerre olvashatod is.)

Ez egy sok éve tesztelt és nagyon sikeres módszer arra, hogy könnyen kialakuljon a spontán beszéd készsége, és bármilyen helyzetben képes legyél használni azt, amit megtanultál.

05.

Mobil "Tanterem" a tanuláshoz és a gyakorláshoz

A Gyakorlatias Angol mobil webes felülete olyan, mint egy virtuális nyelviskola, ahol a tanár, az órarend, a tananyag és a sebesség is hozzád igazodik.

A könyvek digitális verziója mellett a hangoskönyv, a gyakorlókártyák, az angol videóleckék, a szövegértés gyakorlatok, a beszéltető gyakorlatok, a kvízek egyetlen alkalmazásban, egy helyen segítenek neked megtanulni angolul.

Ezzel a módszerrel annyiszor veszel át egy-egy újonnan megtanult dolgot, és olyan sokféle módon, hogy szinte magától rögzül a tudás.

Ráadásul mobilon és számítógépen is használhatod, így tényleg bárhol, bármikor tudsz tanulni, még ha csak 10 perced is van.

06.

Folyamatos személyes segítség a facebook tanulócsoportban

Az élő programok sikerén felbuzdulva került be az otthontanulási programba a „virtuális magántanár”: láttam, milyen elképesztően gyorsan fejlődik az angoltudásuk a folyamatos motivációnak és segítségnek köszönhetően. 

Ezért is kapod a „házi feladatokat”: minden videó végén elmondom, mit kell megírni, megcsinálni, és azt is, amikor a Facebook csoportba kell beposztolni a megírt mondataidat.

Így sokkal motiváltabb leszel a rendszeres tanulásra, hiszen folyamatosan kapsz feladatokat, és visszajelzést is arra, hogy tényleg jól érted az anyagot.

"Nagyon motiváló, benne van a sikerélmény"

A videókkal még tisztábbá válik a napi anyag. Ezzel a módszerrel eredményesebbnek érzem a tanulást. Érezhető a fejlődés.

Reményt kaptam és lendületet, hogy képes legyek végigcsinálni és elérni a célomat!

Ildikó úgy tanít, ahogy eddig senki. Egyszerűen élvezem és úgy érzem, ez a tanulási módszer nekem lett kitalálva.


Mariann, Budapest

A videós órákon átjön Ildikó végtelenül kedves személyisége, biztos tudása, motiváló hatása. Lényegre törően, egyszerüen, érthetően magyarázza az angol nyelv lényegét. 

Ez egy olyan nyelvtanulási módszer, ami nagyon motiváló, biztos, érthető alapokat ad.

Minden nap kényszerűség nélkül, örömmel ülök le tanulni, mert benne van a sikerélmény a feladatok megoldásában.

Fodor Éva, Budaörs

Fantasztikus. Valóban gyakorlatias, érthető, jó magyarázat, kiváló gyakorlatok. Ha valami nem megy egyből, addig ismételhetem, amíg kell, tehát vissza lehet menni bármeddig, bármikor. És sikerélményt is ad, ami jó motiváció a haladáshoz.

Össze van rakva, érezhető, hogy Ildikó és csapata szeretné, ha ebből meg tudnád tanulni a nyelvet (vagyis nem pusztán egy eladható termékről van szó).


Horváth Lívia, Veszprém

Válaszd Turbó kezdő oktatócsomagunkat

49 900Ft

100% BOLDOGSÁG GARANCIA

Ha elkezdesz a Gyakorlatias Angollal tanulni, és nem érzed úgy már az első néhány lecke után, hogy ez a módszer sokkal hatékonyabb, mint bármi, amit eddig próbáltál, csak jelezd nekünk 30 napon belül, és visszakapod a vásárolt csomag árát. 

Maximálisan hiszek a Gyakorlatias Angol rendszerben, ezért teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalok rá.

Ha nem tetszik a könyv vagy a tanulási módszer, csak küldd vissza a könyvet, és szó nélkül visszafizetjük a csomagod árát!

A vásárlás a webáruházunkban, szerződött banki partnerünkön keresztül történik. Használd a STRIPE biztonságos fizetőkapuját! (Hozzánk nem jutnak el a bankkártya adataid, és nem tároljuk azt.)

Kattints a megrendelés gombra, majd töltsd ki az adataidat a következő képernyő utasításai szerint. Válaszd ki, hogyan szeretnél fizetni, és hogy hova kéred a könyv szállítását. Miután a megrendelésed kifizetted, emailben fogjuk elküldeni a számlát, és az online tanulási felülethez a belépési adatokat.

Ha bármilyen kérdésed van, hívj bennünket a +36 1 44 77 250 számon, vagy írj az [email protected] címre, és segítünk.

"Fantasztikus, amilyen érthetően, empatikusan magyaráz Ildikó"

Iratkozz fel!

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem a fontos információkat, Vasi Niko Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Március végén már magabiztosan beszélhetsz angolul!

Ha tanultál már angolul, de még mindig nem tudod használni, amit tanultál

VAGY

Ha teljesen kezdő vagy, most kezdenéd a nulláról az angolt

Megnyitottuk a jelentkezést a Gyakorlatias Angol átfogó, interaktív programjára, ami során 10 héten át tanulunk közösen. 

Ne maradj le! Csak január 14-ig jelentkezhetsz!

nap
óra
perc
msp