Szerezd meg a legújabb csomagunkat bevezető áron, március 17. éjfélig!

nap
óra
perc
msp.

Gyakorlatias tananyag, gyakorlati használatra

Kiút a szabályok labirintusából:

Még soha nem volt ilyen könnyű megérteni az angol nyelvtant!

Bonyolult, érthetetlen, túl sok, nem tudod átültetni a gyakorlatba? Az angol nyelvtan sokakon kifogott már, de tőlünk megtudhatod, hogyan birkózz meg vele.

Felejtsd el a kudarcokat…
legyen sikerélmény az angoltanulás!

Az angol a világnyelv, amit sokan magyaráznak azzal, hogy nem nehéz megtanulni. Te nem így tapasztaltad? A hiba nem benned van!

Az egyik legnagyobb tévhit, hogy az angol nyelv könnyű lenne. Nem az, mert teljesen más a logikája, mint a magyarnak.
…az azért van, mert a magyar nyelv nagyon másképp tevődik össze.

Míg magyarul variálhatod a szavakat szinte akárhogy egy mondatban, nagyjából ugyanaz lesz a mondat értelme, addig az angol esetében pusztán a szórend változtatásával teljesen más értelmű mondatokat kapsz.

És akkor még nem is beszéltünk…
…és még sok másról, amibe rengeteg tanuló bicskája törik bele.

Legalábbis tört eddig, de megérkezett a segítség: a tananyag, ami megszelídíti neked a legvadabb szabályokat is, hogy végre képes legyél őket alkalmazni.

A módszerünk neked való, ha…

Már régóta tanulsz angolul, de sosem sikerült igazán elsajátítanod a nyelvet, nem mersz élőben beszélni.

Hiába magoltad be a szabályokat, nem érted, hogyan állnak össze a mondatok, nem tudod hasznosítani a tanultakat.

Már számtalanszor hagytad abba az angoltanulást, mert úgy érezted, nem érted az egészet, nem tudsz haladni.

Sorozatos kudarcként élted meg a nyelvtanulást, ezért már teljesen elfogyott a motivációd.

A mi technikánk a magyar nyelvből kiindulva magyarázza el a nyelvtant.
Nem az a cél, hogy bemagold a szabályokat, hiszen beszéd közben senki sem áll meg azon gondolkodni, hogy most vajon milyen igeidőt kell használni, hová kerül az ige vagy milyen előtagra van szükség.
Az a cél, hogy megértsd az angol nyelv LOGIKÁJÁT, ez a kulcsa ugyanis annak, hogy gondolkodás nélkül menjen a mondatalkotás.
És persze a gyakorlás. Ezt nem lehet megúszni – de nem is kell, mert a tananyagunkban rengeteg, életszerű szituációra épülő gyakorlati feladatot találsz, amikkel a legnehezebb szerkezeteket is be tudod építeni az eszköztáradba.

Velünk teljesen másképp tanulhatod az angolt, mint eddig bármikor. Ezért fog működni akkor is, ha már sok más módszer cserben hagyott 😉

Gyűrd le végre a nyelvtan nehézségeit!

Válaszd most 50%-os bevezető kedvezménnyel a Nyelvtan Navigátor csomagot, amellyel MINDEN nyelvtannal foglalkozó oktatóanyagunkat megkaphatod egyben!

Ha pedig már korábban megvásároltad a Nyelvtan érthetően és a Nyelvtanvarázsló tananyagokat, választhatod külön az új, 12 igeidő végre érthetően csomagot is, szintén bevezető áron 😊

Nyelvtan Navigátor

csomag

Nyelvtan érthetően könyv +applikáció

12 igeidő végre érthetően oktatócsomag

Nyelvtanvarázsló applikáció

59.700 Ft
helyett most bevezető áron:

29.900 Ft

59.700 Ft

12 igeidő végre érthetően

csomag

Ha a többi tananyag már megvan, választhatod külön az 12 igeidő végre érthetően csomagot.

19.900 Ft
helyett most bevezető áron:

14.900 Ft

19.900 Ft

100% BOLDOGSÁG GARANCIA

Maximálisan hiszünk a Gyakorlatias Angol rendszerben, ezért teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalunk rá.

Ha elkezdesz a Gyakorlatias Angollal tanulni, és nem érzed úgy már az első néhány lecke után, hogy ez a módszer sokkal hatékonyabb, mint bármi, amit eddig próbáltál, csak jelezd nekünk 30 napon belül, és visszakapod a vásárolt csomag árát.

Ennyire biztosak vagyunk benne, hogy a módszer működik!

Aki kivezet a nyelvtani szabályok labirintusából:

Németh Ildikó

Angoltanár, a Gyakorlatias Angol alapítója

Meggyőződése, hogy nem szükséges nyelvérzék ahhoz, hogy valaki sikeresen megtanuljon angolul, csupán a megfelelő módszert kell megtalálni. Sokéves tapasztalatára alapozva dolgozta ki azt a technikát, amely olyanoknak is segít használható szintre fejleszteni a nyelvtudásukat, akik korábban hiába tanultak akár éveken át angolul.

“Több mint 20 évig tanítottam angolt, több mint 15 nemzetiségnek. Azt vettem észre, hogy az angol nyelvtan sok nehézséget és problémát okoz a tanulóknak, főleg a tanulás elején, mert annyira más az angol nyelv, mint a saját anyanyelvük.

Abban szeretnék segíteni, hogy a magyarhoz képest megértsd az angolt, át tudj állni az angolra, és önállóan képes legyél egy angol mondatot megalkotni, valamint hogy kialakuljon a spontán beszéd készsége, és ezáltal képes legyél angolul kifejezni a gondolataidat.”

5 év, 20.000+ vásárló, rengeteg sikertörténet

Ti tényleg megtanítotok bennünket angolul! Félve indultam, az esélytelenek nyugalmával, de rá kellet jönnöm, ez tényleg működik!”

Keresztes Edit

“Nagy lendületet adtál, és azt hiszem, most végre átugorhatok egy hegy magasságú akadályt, és szabadon beszélhetek a segítségeddel, nem nyomaszt majd a nyelvtan.

Barna Szofi

“Nagyon szuper! Élveztem a tanulás minden percét, szuper jók a magyarázatok. Nagyon tudott motiválni a napról-napra lecke. Már most látom a fejlődést, mert sokkal jobban megértek egy angol szöveget. Ehhez rendbe kellett rakni a nyelvtant, másképp nem megy… Felnőtt fejjel legalábbis. Nekem ez a logikai felépítés nagyon bejött.”

Nagy Ildikó

Adj egy esélyt annak a módszernek, amivel végre sikerélményt jelenthet a tanulás!

Ha nem érted a nyelvtant, nem tudsz használható nyelvtudásra szert tenni, hiszen a szabályok mentén lehet a szavakból mondatokat alkotni.

A megfelelő módszerrel azonban neked is gyerekjáték lesz a legbonyolultabb szabályok alkalmazása is – akkor is, ha korábban nem tudtál érdemben fejlődni.

Képzeld el, hogy:

Mindez valósággá válhat, ha velünk tanulod a nyelvtant!

Iratkozz fel!

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem a fontos információkat, Vasi Niko Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Március végén már magabiztosan beszélhetsz angolul!

Ha tanultál már angolul, de még mindig nem tudod használni, amit tanultál

VAGY

Ha teljesen kezdő vagy, most kezdenéd a nulláról az angolt

Megnyitottuk a jelentkezést a Gyakorlatias Angol átfogó, interaktív programjára, ami során 10 héten át tanulunk közösen. 

Ne maradj le! Csak január 14-ig jelentkezhetsz!

nap
óra
perc
msp