A Gyakorlatias Angol bemutatja

Ne a nyelvi akadályokon múljon a nyaralás:

Húzd fel az angolodat pár hét alatt, hogy magabiztos utazó lehess!

Előfordult már veled, hogy egy külföldi nyaralás során nyelvtudás híján nem tudtál segítséget kérni? Esetleg el sem mertél még indulni külföldre, mert nem tudsz angolul?

Nézd vissza az előadásunkat, melyben kinyitjuk neked a világ kapuját: ismerd meg a módszert, amivel pillanatok alatt felhozhatod az angolodat olyan szintre, hogy könnyedén elboldogulj egy utazás során!

Máris gyakorlatba ültetnéd a hallottakat?

Akkor figyelj, jó hírünk van:

Ha tetszett az előadás, és elhatároztad, hogy végre tényleg megtanulsz angolul, hogy ne csak kézzel-lábbal mutogass a nyaraláson… akkor figyelj, mert szuper lehetőséggel készültünk neked.

Most bevezető áron csatlakozhatsz a 7 hetes együtt tanulás utazóknak nevű tanfolyamunkhoz, amivel néhány hét alatt tudod annyira felhúzni az angolodat, hogy ne jelentsen gondot a kommunikáció a nyaralásodon.
nap
óra
perc
msp.

Iratkozz fel!

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem a fontos információkat, Vasi Niko Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Március végén már magabiztosan beszélhetsz angolul!

Ha tanultál már angolul, de még mindig nem tudod használni, amit tanultál

VAGY

Ha teljesen kezdő vagy, most kezdenéd a nulláról az angolt

Megnyitottuk a jelentkezést a Gyakorlatias Angol átfogó, interaktív programjára, ami során 10 héten át tanulunk közösen. 

Ne maradj le! Csak január 14-ig jelentkezhetsz!

nap
óra
perc
msp