​Válaszd ki a szintednek megfelelő oktatócsomagot és zsebeld be a 40.000 Ft értékű EXTRA bónuszokat is!

nap
óra
perc
másodperc
Zavar, hogy külföldön nem tudod megértetni magad?

Gyakorlatias Angol
Utazóknak

Nyiss a világra, utazz stresszmentesen!

Ezzel az egyéni tanulásra kifejlesztett, egyedülálló programmal 100%-ban azt tanulhatod meg, amire egy utazás során szükséged van – a saját otthonod kényelméből, a saját tempódban, gyakorlatias helyzeteken keresztül.

Nap
Óra
Perc
Msp

Soha többé nem kell elveszettnek érezned magad

Imádsz a családdal vagy barátokkal utazgatni, de a nyelvi korlátok miatt gyakran elveszettnek érzed magad? Esetleg a munkád is megköveteli, hogy néha elboldogulj külföldön? Tudjuk, milyen elszomorító és lehangoló érzés, amikor nem tudsz valami fontosat megkérdezni vagy elintézni egy-egy utazás közben. Ilyenkor sokan zavarba jönnek, elszégyellik magukat és úgy érzik, kudarcot vallottak…

De most végre itt a segítség:

Villámgyors angoltanulás praktikus élethelyzetekre

A legtöbb utazó – így talán te is – egy hatékony gyorstalpalóra vágyik: egy olyan tananyagra, ami valós utazási élethelyzetekből vett példákkal tanít, miközben az alapokat is rendbeteszi.

“Angoltanárként viszont rengeteg diákomtól hallottam az utóbbi években, hogy hiába vásárolta meg a sokadik nyelvkönyvet, amikor szüksége lenne rá, mégsem tudja használni a tudását a gyakorlatban. Ezért dolgoztam ki egy olyan oktatócsomagot, amivel a lehető legegyszerűbben tudod megtanulni az utazáshoz szükséges angolt – méregdrága magánórák vagy tanfolyamok nélkül!”

 

(Németh Ildikó, a módszertan megalkotója)

Gyakorlatias Angol Utazóknak

Ha nincs fél éved arra, hogy összeszedj egy használható nyelvtudást

Ha eleged van a logikátlan, unalmas könyvekből és a követhetetlen tanfolyamokból, de szeretnéd gyorsan és egyszerűen megtanulni az „utazási angolt”, akkor ez pont neked való:

🇬🇧 Utazással kapcsolatos, életszerű szituációk és párbeszédek - hogy tényleg pont azt tanuld meg, amire szükséged van (reptéri helyzetek, útbaigazítás, rendelés, segítségkérés, vásárlás, elsősegély/hatóságok, programok foglalása…)

🇬🇧 Beszédcentrikus, egyedi módszer kifejezetten magyar tanulókra szabva - 22 év tanítási tapasztalat alapján

🇬🇧 Végre elfelejtheted a magolást: élvezetes, logikus magyarázatok segítenek abban, hogy használható, gyakorlatias tudást szerezz

🇬🇧 És a mobil applikációval bárhova magaddal viheted: szó szerint ott lehet a segítség a zsebedben bármilyen helyzetben.

Egy teljesen új megközelítés, ami egyszerűen működik

“Az elmúlt 20 év alatt több országban 15 féle nemzetiségű diákot tanítottam. 

Észrevettem, hogy a tanulók többségének a legnagyobb problémát az angol gondolkodásra és az angol nyelv logikájára való átállás jelentette.

Ezért dolgoztam ki a mostanra nagysikerű gyakorlatias angol nyelvtanítási módszeremet, aminek része ez az utazóknak szóló sorozat is. Erre építve írtam meg a könyveimet, kifejezetten a magyar tanulók igényeihez igazodva: érthetően, látványos illusztrációkkal, életszerű, a mindennapokból vett példákkal és hasznos gyakorlófeladatokkal.

Ma már több mint 10.000-en tanulnak ezzel a módszerrel, ami egyszerűen működik és visszaadja az emberek hitét, hogy igenis képesek megtanulni angolul.”

(Németh Ildikó, a Gyakorlatias Angol módszer megalkotója)

Pontosan mit tartalmaz az oktatócsomag?

GYAKORLATIAS ANGOL UTAZÓKNAK nyelvkönyv

- egy igazi, “nyomdaszagú”, kézbe fogható, táskába tehető, asztalon csinosan díszelgő, használatra tervezett, gyakorlatias nyelvkönyv

A teljes könyv digitális formában

egy könnyen használható alkalmazás keretein belül (így telefonon vagy tableten is bármikor olvashatod)

A teljes könyv hangoskönyv formában

anyanyelvi beszélőkkel - a kezdő és az alapfokú oktatócsomagban brit angol, a középhaladóban brit és amerikai angol kiejtéssel hallgathatod az anyanyelvi színészekkel felvett hanganyagokat

21 videós tanári magyarázat

– amiben Ildikó leckénként magyarázza el az adott anyag nyelvtani tudnivalóit és kifejezéseit

930 db "beszélő" gyakorlókártya

- amik segítenek a leckék szavait, kifejezéseit megtanulni

21 kvíz

- amivel tesztelheted a tudásod minden lecke végén

+ BÓNUSZ Facebook csoport és ingyenes szállítás! i

Szeretnénk támogatni a fejlődésed, ezért ha kéred az oktatócsomagot, akkor most 4.990 Ft helyett ingyenesen csatlakozhatsz a zárt tanulói Facebook-csoportba, ahol személyre szabott segítséget kaphatsz Ildikótól a felmerülő kérdéseidre. Sőt, a nyelvkönyved kiszállítási költségébe is beszállunk, így 2.490 Ft helyett, ingyenes.

Szerezd meg augusztus 24. éjfélig
50% kedvezménnyel!

Melyik szintet kéred?

Nap
Óra
Perc
Msp

KEZDŐ

KÖNYV + HANGOSKÖNYV + TANÁRI MAGYARÁZATOK MOBIL APPLIKÁCIÓVAL

29 900Ft

ALAPFOK

KÖNYV + HANGOSKÖNYV + TANÁRI MAGYARÁZATOK MOBIL APPLIKÁCIÓVAL

29 900Ft

KÖZÉPHALADÓ

KÖNYV + HANGOSKÖNYV + TANÁRI MAGYARÁZATOK MOBIL APPLIKÁCIÓVAL

29 900Ft

100% BOLDOGSÁG GARANCIA

Ha elkezdesz a Gyakorlatias Angollal tanulni, és nem érzed úgy már az első néhány lecke után, hogy ez a módszer sokkal hatékonyabb, mint bármi, amit eddig próbáltál, csak jelezd nekünk 30 napon belül, és visszakapod a vásárolt csomag árát. 

Maximálisan hiszek a Gyakorlatias Angol rendszerben, ezért teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalok rá.

Ha nem tetszik a könyv vagy a tanulási módszer, csak küldd vissza a könyvet, és szó nélkül visszafizetjük a csomagod árát!

A vásárlás a webáruházunkban, szerződött banki partnerünkön keresztül történik. Használd a CIB Bank biztonságos fizetőkapuját! (Hozzánk nem jutnak el a bankkártya adataid, és nem tároljuk azt.)

Kattints a megrendelés gombra, majd töltsd ki az adataidat a következő képernyő utasításai szerint. Válaszd ki, hogyan szeretnél fizetni, és hogy hova kéred a könyv szállítását. Miután a megrendelésed kifizetted, emailben fogjuk elküldeni a számlát, és az online tanulási felülethez a belépési adatokat.

Ha bármilyen kérdésed van, hívj bennünket a +36 1 44 77 250 számon, vagy írj az [email protected] címre, és segítünk.

Miben más a Gyakorlatias Angol módszer?

Csak azt tanulod meg, amire valóban szükséged van - hogy ne zavarodj össze rögtön az alapoknál

Magyarul magyarázza el a nyelvtani szabályokat, és azt, hogy mit mikor használunk - így biztosan megérted, és nem kell találgatnod

Gyakorlatias, életszerű párbeszédek és példák tanítják neked a nyelvet, így azonnal használhatod, amit megtanultál

Világosan, érthetően összerendezi a korábban megszerzett angoltudásodat

Nincsenek bonyolult szabályok és értelmezhetetlen táblázatok - minden logikusan épül fel, és roppant egyszerűen van elmagyarázva

Az applikációval bárhol, bármikor tudsz tanulni, és még gyorsabban tudsz haladni

A saját tempódban haladhatsz, nem kell sehova menned, és senkihez igazodnod

Végre nem fogsz összezavarodni egy leckénél sem

Egyedi felépítés, kifejezetten a magyar tanulók problémáira szabva

További visszajelzések azoktól, akik már velünk tanulnak

Iratkozz fel!

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem a fontos információkat, Vasi Niko Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Március végén már magabiztosan beszélhetsz angolul!

Ha tanultál már angolul, de még mindig nem tudod használni, amit tanultál

VAGY

Ha teljesen kezdő vagy, most kezdenéd a nulláról az angolt

Megnyitottuk a jelentkezést a Gyakorlatias Angol átfogó, interaktív programjára, ami során 10 héten át tanulunk közösen. 

Ne maradj le! Csak január 14-ig jelentkezhetsz!

nap
óra
perc
msp