​Válaszd ki a szintednek megfelelő oktatócsomagot és zsebeld be a 40.000 Ft értékű EXTRA bónuszokat is!

nap
óra
perc
másodperc

A kezdők mumusa – Így küzdj meg az angol nyelvtannal

Hol tartasz angolból?

Tudd meg melyik szintről érdemes kezdened vagy folytatnod az angol tanulást!

Minileckék, kedvezmények, zártkörű ajánlatok:

IRATKOZZ FEL A VIP LISTÁRA!

Tudd meg melyik szintről érdemes kezdened vagy folytatnod az angol tanulást!

Lehetsz akár egy igazi zöldfülű angolos, az alapokat jól ismerő középhaladó, vagy egy több éve angolt tanuló zseni, egy biztos: az angol nyelvtannal nem mindig volt fényes a kapcsolatod. A zavaros igeidők biztos sokszor keserítették meg a tanulási élményedet, a ragozás, a kérdés, a tagadás pedig szintén elvehették a kedvedet az egésztől. Ha most magadra ismertél, a legjobb helyen jársz! Szuper tippeket adok, hogy egy kicsit fellégezz a nyelvtani szabályok szorításából, olvass tovább!

Tippek, ha nem vagy kibékülve az angol nyelvtannal

  • Jöjj rá Te a szabályra! Először talán ez furcsának hangozhat, de ne szorongj azon, hogy a ténylegesen leírt szabályt értsd meg, inkább próbáld meg te magad kinyomozni az összefüggéseket. Ebben az esetben te küzdesz meg az információért, ami így jobban rögzül.
  • Ne magolj, inkább memorizálj! Ha gyakorlatiasabbra veszed a figurát és a bonyolult szabályok helyett példamondatokat tanulsz meg az igeidőkhöz, könnyebben tudod majd alkalmazni őket.
  • Keresd a hibákat! Ha van egy-két berögzült hibád a nyelvtani feladatoknál, próbáld meg kideríteni az okukat: Miért rontod el újra és újra? Találd meg a probléma gyökerét és húzd ki a kertedből!
  • Játssz a nyelvtannal! Próbálj ki játékos, mókás nyelvtani feladatokat, módszereket, hogy minél több pozitív élményt kapcsolhass a mumusodhoz. Észre sem fogod venni és az ellenséged a barátoddá válik majd.

A Gyakorlatias Angollal leküzdheted a félelmeidet

A legtöbb tanítási módszer nyelvtan alapú, a tényleges használat és tudás helyett a nyelvtani szabályok ismeretére helyezik a hangsúlyt. Az angol nyelvtani szabályok tudása azonban nem egyenlő a nyelvtudással! Hiába magolod be az összes igeidőt, egy ismeretlen szituációban nem fogod tudni alkalmazni őket.

Gyakorlatias Angol nemcsak a beszédértésben, a hallás utáni szövegértésben és a szókincsbővítésben segít, hanem az angol nyelvtannal való konfliktusodat is igyekszik elsimítani. Egy gyakorlatias módszer, amellyel hasznosítható tudást szerezhetsz nyelvtan-fronton is. A tanári magyarázat és az oktatóvideók példákon keresztül gyorsan és élvezetesen megértetik veled a szabályokat.

Így válik a mumusodból az erősséged!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Iratkozz fel!

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem a fontos információkat, Vasi Niko Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Március végén már magabiztosan beszélhetsz angolul!

Ha tanultál már angolul, de még mindig nem tudod használni, amit tanultál

VAGY

Ha teljesen kezdő vagy, most kezdenéd a nulláról az angolt

Megnyitottuk a jelentkezést a Gyakorlatias Angol átfogó, interaktív programjára, ami során 10 héten át tanulunk közösen. 

Ne maradj le! Csak január 14-ig jelentkezhetsz!

nap
óra
perc
msp