​Válaszd ki a szintednek megfelelő oktatócsomagot és zsebeld be a 40.000 Ft értékű EXTRA bónuszokat is!

nap
óra
perc
másodperc

Ne érezd magad elveszve külföldön! – Szólalj meg magabiztosan angolul

Hol tartasz angolból?

Tudd meg melyik szintről érdemes kezdened vagy folytatnod az angol tanulást!

Minileckék, kedvezmények, zártkörű ajánlatok:

IRATKOZZ FEL A VIP LISTÁRA!

Tudd meg melyik szintről érdemes kezdened vagy folytatnod az angol tanulást!

Ha tehetnéd kétszer is körbeutaznád gyönyörű bolygónkat? Újabb és újabb kultúrákkal, ételekkel és emberekkel ismerkednél meg, de gátol a nyelvtudásod? Zavar, hogy utazáskor nem tudsz rendesen megszólalni angolul? Itt a nagyszerű alkalom arra, hogy végre ne érezd magad elveszve a határainkon túl! Ebben a cikkemben felsorolom milyen szuper lehetőségeid vannak az angol nyelv gyakorlására, ráadásul egy kifejezetten utazókra szabott megoldást is ajánlok!

Törd meg a jeget – Beszélj angolul minél többet!

Gyakorlás, gyakorlás és még egy kis gyakorlás… Az angol tanulás egy olyan folyamat, amivel minden nap érdemes foglalkoznod. Ha pedig külföldre tervezed a nyaralást, rengeteg lehetőséged lesz gyakorolni.

Ne érezd magad kellemetlenül, ha csak kezdő szinten beszéled a nyelvet nem fog senki kinevetni! Bátran szólíts meg külföldieket, kérj tőlük útbaigazítást a telefonod térképe helyett, kérdezd meg őket, mely éttermekbe érdemes ellátogatni, milyen nevezetességeket ajánlott megnézni a környéken. Keresd a külföldiek társaságát és ragadj meg minden lehetőséget a fejlődésre!

A gyakorlást a szálláson is folytathatod, ahol a szálloda vagy panzió munkatársaival beszélgethetsz. Kommunikálj, tudasd velük, ha szükséged van valamire vagy kérdésed van valamivel kapcsolatban! Biztos vagyok abban, hogy türelmesen végighallgatnak és készséggel segítenek majd!

A napi tanulás zárásaként vacsoránál, az étteremben is elsajátíthatsz pár hasznos angol szót vagy kifejezést. Rendelj egyedül az egész társaságnak, használj egész mondatokat és ne félj attól, hogy elakadsz valahol! A bátorság már fél lépés a tudás felé.

Kevéske angoltudással rendelkezel és egyszerűen nem mersz megszólalni angolul? Van egy olyan megoldásom, amelyet kifejezetten utazóknak ajánlok és teljesen kezdőként is belevághatsz! Olvass tovább!

Gyakorlatias angol világjáróknak

Ha tényleg nem mersz kibújni a csigaházadból és megszólalni angolul, akkor segítségre lesz szükséged! Szerencsére van megoldás! Egy olyan csomagot állítottam össze, amelyet egyenesen a sokat utazó tanítványaimra szabtam.

Ez a Gyakorlatias angol csomag egy egyéni tanulásra kifejlesztett egyedülálló csomag, amelyben az utazás során felmerülő helyzetekből tanulva gyakorlatiasan sajátíthatod el az angol nyelv fortélyait. Egy olyan hatékony „gyorstalpalót” hoztam létre, mely valós utazási élethelyzetekből vett példákkal tanít úgy, hogy közben az alapokat is rendbe teszi. Nem kell aggódnod a száraz és unalmas, könyvalapú magolástól, a tudást most a zsebedben tarthatod! A mobil applikáció minden helyzetben segítséget nyújt majd, bárhol is járj a nagyvilágban. Kezdő, alapfok és középhaladó szinten is élvezheted a tanulás minden percét.

Érdekel, hogy pontosan mit tartalmaz a csomag? Kattints IDE! A Gyakorlatias Angol utazó csomagja már indulásra készen áll, most rajtad a sor, hogy elkészülj!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Iratkozz fel!

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem a fontos információkat, Vasi Niko Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Március végén már magabiztosan beszélhetsz angolul!

Ha tanultál már angolul, de még mindig nem tudod használni, amit tanultál

VAGY

Ha teljesen kezdő vagy, most kezdenéd a nulláról az angolt

Megnyitottuk a jelentkezést a Gyakorlatias Angol átfogó, interaktív programjára, ami során 10 héten át tanulunk közösen. 

Ne maradj le! Csak január 14-ig jelentkezhetsz!

nap
óra
perc
msp